Annons

Drickbart
Andreas Grube skriver om vin, sprit och öl för Café.

 

Härliga tider

Just nu på väg mot New York tillsammans med komikern/skådespelaren Henrik Dorsin för att jobba på hans nya föreställning Henrik Dorsin – näktergalen från Holavedsvägen som vi ska ut och turnéra med i vår. Och ”jobba” betyder i det här fallet gå och se några föreställningar, äta på en jäkla massa bra restauranger, och diskutera shownummer medan vi hänger runt på stans barer.

Annons

Har i alla fall packat ner en ukulele så att vi kan sitta på rummet och skriva lite också.

Min roll i det hela är att jag kommer vara kapellmästare och arrangör – och att jag alltså nu får lyssna på roliga nummer och sånger under utveckling. Trevligt jobb, onekligen. Känns som att showen kommer bli helt grym, så ta chansen att se den om ni kan.

Henrik och jag har jobbat och hängt ihop sedan vi var i tonåren och vi delar även samma enorma matintresse. Under åren har vi varit på ett antal renodlade matresor, men vi har inte kombinerat nytta med nöje på det här konkreta sättet förut. Inte dumt.

Nu: upp i luften!

Dela
Tweeta
 


DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Laddar