Annons

Drickbart
Andreas Grube skriver om vin, sprit och öl för Café.

Annons
 

Manhattan à la Årets bartender!

Igår kunde ni ju läsa intervjun med Medeleine Rapp här på bloggen. Och här kommer nu en liten bonus att förgylla lördagen med: ett recept på en riktigt smarrig Manhattan – precis som hon själv vill ha den!

Annons

manhattan520

Så här serveras Manhattan på NoMad i New York. Bilden har Madeleine plåtat.

Det här behöver du:

  • 50 ml Rittenhouse Rye
  • 30 ml Carpano Classico
  • 1 stadigt stänk Angostura Bitter

Rör ihop alla ingredienserna och sila upp drinken i ett snyggt glas på fot. Garnera med körsbär.

– Måtten får man såklart variera efter smak. Själv kan jag tycka att det är gott att dricka på lika delar rye och vermouth, säger Madeleine.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar