Annons

Drickbart
Andreas Grube skriver om vin, sprit och öl för Café.

Annons
 

Bästa prylen just nu

Jag brukar alltid vilja köpa med mig lite roliga flaskor hem när jag är ute och reser, oftast vin men ibland också olivolja eller något annat gott. Men hur får man egentligen bäst med sig alla flaskor hem?

Annons

Det finns specialdesignade resväskor att köpa, där man lägger ner ett antal flaskor i individuella fack. Men det sällan eller aldrig som jag har ork eller möjlighet att släppa på ett extra kolli, så vanligtvis blir det att jag stoppar ner flaskorna i tredubbla lager strumpor och bäddar ner dem bland mjuka tröjor – och håller tummarna.

Därför tycker jag att den här prylen är helt briljant: En plastpåse som framför allt skyddar flaskorna mot stötar, men som också absorberar vätskan om olyckan trots allt skulle vara framme. Dessutom återanvändningsbar. Lysande!

Finns ett gäng liknande produkter på marknaden, bland annat en som heter Jet Bag och som går att näthandla här i Sverige.

 

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar