Hoppa till innehåll

Här är champagnehusets nya designsamarbete

Dom Pérignon har en lång historia av samarbeten med olika moderna konstnärer bakom sig. Bland annat har champagnehuset tidigare jobbat med personer som Jeff Koons, Björk, David Lynch och Karl Lagerfeld. För de exklusiva utgåvorna av vintage 2006 och rosé vintage 2004 har man i år slagit sig i slang med den tyske konstnären Michael Riedel. … Continued

dom_perignon_michael_riedel
Dom Pérignon har en lång historia av samarbeten med olika moderna konstnärer bakom sig. Bland annat har champagnehuset tidigare jobbat med personer som Jeff Koons, Björk, David Lynch och Karl Lagerfeld.

För de exklusiva utgåvorna av vintage 2006 och rosé vintage 2004 har man i år slagit sig i slang med den tyske konstnären Michael Riedel. Riedel är framför allt berömd för sitt sätt att arbeta med optik och abstrakta visuella fenomen utifrån digitaliserad text.

I designen av Dom Pérignon har Riedel använt sig av bokstäverna D och P som han lagt i hundratals lager ovanpå varandra för att skapa ett mönster.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.