Hoppa till innehåll

Helgbuteljer: Veckans bästa trippel

Den här veckan bjuder vi en trevlig liten blandpåse med några av de bästa pavorna bland marsnyheterna: en bärs, ett rött – och ett sött: Oppigårds/Amager Bridge IPA (nr 11720, 25,90 kr). Ett öl med rejäl beska och stor kropp, men som ändå bjuder på fräschör av fina apelsinskalstoner, exotisk frukt och färska örter. Oppigårds … Continued

helgbuteljer_vecka10
Den här veckan bjuder vi en trevlig liten blandpåse med några av de bästa pavorna bland marsnyheterna: en bärs, ett rött – och ett sött:

Oppigårds/Amager Bridge IPA (nr 11720, 25,90 kr). Ett öl med rejäl beska och stor kropp, men som ändå bjuder på fräschör av fina apelsinskalstoner, exotisk frukt och färska örter. Oppigårds levererar igen…

Côtes du Rhône Les Quatre Terres (99222, 127 kr). Ny årgång av den här stabila klassikern: peppar, lagerblad, saftiga mörka bär och ett uns lakrits. Ett riktigt bra vin till söndagssteken eller köttgrytan.

Brännland Iscider (nr 2918, 251 kr). Har funnits på bolaget redan tidigare, men finns numera att hitta i hela 356 butiker. Suverän iscider på norrlandsäpplen från Umeå: röda äpplen, honung och ett uns citrus. Kort och gott suveränt gott, och en perfekt partner till desserten eller ostbrickan.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.