Hoppa till innehåll

Helgbuteljer: Bästa blandade nyheterna

Den här veckan slår vi till på en gott-och-blandat-påse med roliga grejer ur decembers nyhetsutbud – en bärs, en vit, en röd. Trevlig helg! Primátor Unfiltered Lager (nr 1569, 12,90 kr). Ofiltrerad öl är grymt, och här är en trevlig nykomling i det annars rätt skrala sortimentet av ofiltrerat. Fruktig – nektarin och plommon – … Continued

helgbuteljer_blandat_gott
Den här veckan slår vi till på en gott-och-blandat-påse med roliga grejer ur decembers nyhetsutbud – en bärs, en vit, en röd. Trevlig helg!

Primátor Unfiltered Lager (nr 1569, 12,90 kr). Ofiltrerad öl är grymt, och här är en trevlig nykomling i det annars rätt skrala sortimentet av ofiltrerat. Fruktig – nektarin och plommon – och med schysst maltighet.

L’Effet Papillon Savennières (nr 6017, 149 kr). En chenin blanc från Loire. Rejält frisk med smaker av honung, örter, äpplen och citron. Riktigt trevlig. Passar bra på egen hand eller till fisk eller kyckling.

Sonoma Hills Pinot Noir (nr 2863, 119 kr). Kanske lite onödigt uppumpad och musklig i min smak, föredrar pinot som är lite elegantare och alkoholsvagare, men ändå ett kul vin. Kryddigt, örtigt, med toner av mogna jordgubbar, körsbär, och lite lakrits. Gör sig fint till en fågel med smakrika tillbehör.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.