Hoppa till innehåll

Helgbuteljer: Dryck till helgens festmiddag

Unna dig själv gott om tid att stöka i köket i helgen. Här har du den perfekta måltidsdrycken till helgmaten: El Conquistador Session IPA (nr 1602, 21,70 kr). Perfekt att sippa på medan maten lagas; bara 4,5 procent alkohol och med en fräsch tropisk fruktighet ackompanjerat av snygg beska och lite brödiga toner. Trimbach Riesling … Continued

helgbuteljer_vecka12
Unna dig själv gott om tid att stöka i köket i helgen. Här har du den perfekta måltidsdrycken till helgmaten:

El Conquistador Session IPA (nr 1602, 21,70 kr). Perfekt att sippa på medan maten lagas; bara 4,5 procent alkohol och med en fräsch tropisk fruktighet ackompanjerat av snygg beska och lite brödiga toner.

Trimbach Riesling (nr 2639, 127 kr). En riktig rieslingklassiker – med all rätt. Päron, gröna äpplen, citrus och mineral dominerar smakbilden, med en lätt hint av honung i fin balans. Till det här serveras med fördel skaldjur i alla dess former. Även en ceviche kan fungera fint, men undvik för mycket chilihetta.

Barolo Fontanafredda (nr 70227, 189 kr). Riktigt mycket barolo för pengen. Ett vin som bjuder på härliga dofter och smaker av körsbär, kryddor, nypon, ekfat och torkad frukt. Perfekt partner till en rejäl köttbit med feta och smakrika tillbehör. Se till att lufta vinet i karaff åtminstone en timme innan ni hugger in.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.