Annons

Drickbart
Andreas Grube skriver om vin, sprit och öl för Café.

Annons
 

Helgbuteljer: Veckans bästa köp!

helgbuteljer_vecka11
Veckans blandpåse bjuder på en trendig ölnyhet, en alkoholfri cider – och en höjdar-pinot noir från USA. Pavor som garanterar en trevlig helg!

Ballast Point Fathom IPL (nr 11476, 23,90 kr). Nyhet i det trendiga segmentet India Pale Lager – en riktigt trevlig öl med bra bett i beskan och smaker av grapefrukt, sirap och torkad frukt.

Annons

Jus de Pommes Artisanal Pétillant (nr 1990, 39 kr). Rejält fruktig och söt med tydliga smaker av mogna gula äpplen, honung och en lätt touch av citrus. Jag skulle korka upp den till en inte allt för söt efterrätt, eller bara dricka den rakt upp och ner en eftermiddag i vårsolen.

Other People’s Pinot OPP (nr 91702, 149 kr). Snygg höjdare från Oregon: ett elegant, fräscht och friskt vin som bjuder på röda bär, lite syrliga lingon, viss jordighet och med en snygg ekfatston i bakgrunden. Även det här klunkar jag gladeligen solo men det passar också alldeles lysande till exempelvis en ugnsgrillad kyckling. Finns bara i tillfälliga sortimentet så man får raska sig på.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar