Hoppa till innehåll

Helgbuteljer: Veckans bästa köp!

Veckans blandpåse bjuder på en trendig ölnyhet, en alkoholfri cider – och en höjdar-pinot noir från USA. Pavor som garanterar en trevlig helg! Ballast Point Fathom IPL (nr 11476, 23,90 kr). Nyhet i det trendiga segmentet India Pale Lager – en riktigt trevlig öl med bra bett i beskan och smaker av grapefrukt, sirap och … Continued

helgbuteljer_vecka11
Veckans blandpåse bjuder på en trendig ölnyhet, en alkoholfri cider – och en höjdar-pinot noir från USA. Pavor som garanterar en trevlig helg!

Ballast Point Fathom IPL (nr 11476, 23,90 kr). Nyhet i det trendiga segmentet India Pale Lager – en riktigt trevlig öl med bra bett i beskan och smaker av grapefrukt, sirap och torkad frukt.

Jus de Pommes Artisanal Pétillant (nr 1990, 39 kr). Rejält fruktig och söt med tydliga smaker av mogna gula äpplen, honung och en lätt touch av citrus. Jag skulle korka upp den till en inte allt för söt efterrätt, eller bara dricka den rakt upp och ner en eftermiddag i vårsolen.

Other People’s Pinot OPP (nr 91702, 149 kr). Snygg höjdare från Oregon: ett elegant, fräscht och friskt vin som bjuder på röda bär, lite syrliga lingon, viss jordighet och med en snygg ekfatston i bakgrunden. Även det här klunkar jag gladeligen solo men det passar också alldeles lysande till exempelvis en ugnsgrillad kyckling. Finns bara i tillfälliga sortimentet så man får raska sig på.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.