Annons

Drickbart
Andreas Grube skriver om vin, sprit och öl för Café.

Annons
 

Hotta upp martinin med pepparsås

martini_tabasco
Att krydda på sin cocktail så att den får lite drag är både väldigt gott och kan samtidigt ge en liten extra skjuts för blodcirkulationen när man börjar känna sig lite småtrött framåt de sena kvällstimmarna.

Annons

En enkel och alldeles lysande cocktail är att göra en Dirty Martini (om du har glömt hur man gjorde hittar du receptet här) och sedan addera några droppar pepparsås. Just till den här drinken tycker jag att Tabasco Green Pepper Sauce passar allra bäst, eftersom den är hyfsat försiktig i hettan och har en bra balans mellan syrligheten och sötman.

Jag tycker att ungefär fyra droppar per glas är lagom, men det går såklart att anpassa efter tycke och smak – och hur tålig man är mot hetta.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar