Hoppa till innehåll

Isbiten som gör att du slipper vänta i baren

En ny teknisk uppfinning ska göra att du aldrig behöver köa i baren – och att du aldrig behöver ha ett tomt glas. Det är vermouthmärket Martini som uppfunnit Martini Smart Cube, en isbit med inbyggd bluetoothteknik som registrerar hur mycket du har kvar i glaset och skickar uppgifterna till bartendern och servitörerna. Isbiten, som … Continued

martini-smart-cube
En ny teknisk uppfinning ska göra att du aldrig behöver köa i baren – och att du aldrig behöver ha ett tomt glas.

Det är vermouthmärket Martini som uppfunnit Martini Smart Cube, en isbit med inbyggd bluetoothteknik som registrerar hur mycket du har kvar i glaset och skickar uppgifterna till bartendern och servitörerna. Isbiten, som ser ut som en vanlig isbit och som också håller drinken kall, håller även koll på hur många drinkar du druckit.

– Att umgås med sina vänner är väl investerad tid, tycker vi på Martini. Den här nya teknologin gör att du enbart kan göra det istället för att slösa tid på att köa i baren, säger Martinis Laila Mignoni.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.