Annons

Drickbart
Andreas Grube skriver om vin, sprit och öl för Café.

Annons
 

På besök i hemliga whiskystugan

glenlivet_cabin1
För några veckor sedan hade jag möjlighet att besöka The Glenlivet Guardians Members’ Cabin – Glenlivets egna medlemsstuga som ligger på hemlig plats ute i den stockholmska skärgården (har nämnt den i bloggen tidigare).

Annons

Medlemskapet i den här klubben är gratis, och att hyra stugan för en natt kostar runt 1500 kronor per person – helt klart värt pengen om man frågar mig.

Inte nog med att själva stugan var mysig och trevlig, belägen högt uppe på ett berg med en gigantisk veranda med utsikt över havet, och utrustad med bastuavdelning, öppen spis och sovloft med fyra sängar.

I priset ingår också en privat whiskyprovning – bland annat en whisky som bara finns att få tag på ute i stugan – medan en privat kock står och lagar en trerätters middag i stugans lilla kök. Onekligen en lyxig och exklusiv känsla. Och efter middagen får man härja fritt i stugan, basta och ha det trevligt.

glenlivet_cabin2
Kan verkligen rekommenderas för kompisgänget, eller som annorlunda och kul grej tillsamans med sambo eller äkta hälft.

Och nej, kan såklart inte avslöja var stugan ligger – men från Stockholms innerstad tar man sig dit på mindre än en timme, även med buss.

Dela
Tweeta
 

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

Annons

Laddar