Hoppa till innehåll

Sju jänkarbärs att klunka under valrysaren

Idag är det dags! Ödesvalet. Rysaren. Jag kommer garanterat sitta uppe och följa med stor spänning, och jag antar att väldigt många av er också kommer att göra det. Och såklart är det läge att bulla upp med lite snacks och amerikansk öl: Budweiser (nr 1669, 14,90 kr). Jamen såklart.Det är ju klassikernas klassiker, klart … Continued

amerikansk_bira
Idag är det dags! Ödesvalet. Rysaren. Jag kommer garanterat sitta uppe och följa med stor spänning, och jag antar att väldigt många av er också kommer att göra det.

Och såklart är det läge att bulla upp med lite snacks och amerikansk öl:

Budweiser (nr 1669, 14,90 kr). Jamen såklart.Det är ju klassikernas klassiker, klart att den måste få vara med. Finns ju de som tycker den smakar diskvatten, men jag tycker att det är en helt ok törstsläckare, med citron och bröd i fokus.

Dale’s Pale Ale (nr 1502, 24,90 kr). Sleva popcorn med ena handen, klunka Dale’s med den andra – what can go wrong? En öl med tydlig beska tillsammans med torkad frukt och viss knäckighet.

Lagunitas IPA (nr 89607, 22,90 kr). Rejält humlearomatisk och med bra bett i beskan, tillsammans med mörk sirap och massa grapefrukt.

Sierra Nevada Pale Ale (nr 1525, 23,90 kr). Lättklunkad klassiker som ändå har bra botten och bredd. Gott om aprikos, färska örter och apelsin i doft och smak.

Yeti Imperial Stout (nr 1667, 38,90 kr). För dig som gillar muskelbira är det här ett måste. Mörk choklad, tjära, kaffe, rågbröd – och en alkohol på 9,5 procent.

Modus Hoperandi India Pale Ale (nr 1539, 24,90 kr). Bra beska, men också en lätt nyans av sötma som balanserar upp. Här finns också lite apelsin och en liten hint kåda.

Samuel Adams Octoberfest (nr 11261, 20,90 kr). Snygg kombo mellan lättsam fräschör och djup. Smaker av knäck, torkad aprikos, apelsin och surdegsbröd.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.